Solista a primit propunerea de a fi imaginea mai multor cartiere rezidentiale ce urmeaza sa se construiasca in Brasov si Ploiesti. Sedinta foto, pentru care va primi un onorariu de peste 5.000 de euro, se va desfasura saptamana viitoare.

Dupa ce a facut reclama la un salon de infrumusetare din Ploiesti, orasul ei natal, dar si la o cunoscuta firma de haine, Nico a batut palma, zilele acestea, cu o companie israeliana de constructii.

Solista, alaturi de campionul mondial la box Leonard Doroftei vor reprezenta imaginea catorva cartiere rezidentiale ce se vor construi atat in Ploiesti, cat si in Brasov.

In urma semnarii contractului, cantareata si-a suplimentat veniturile cu 5.000 de euro, bani pe care nu-i va cheltui, ci ii va investi in avansul pentru un apartament din Ploiesti.

Nico intentioneaza ca locuinta respectiva sa i-o ofere cadou fiicei sale, Alexandra, care, peste doi ani, atunci cand casa va fi gata, va implini varsta de 20 de ani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.