Vedetele noastre incep, din ce in ce mai mult, sa apara in prezentarile de moda, ca manechine, alaturi de copiii, dar si de mamele lor. Ana Maria Prodan, impreuna cu fetitele ei, Sara si Rebeca, dar si cu Ionela Prodan, mama sa, a prezentat o rochie a Mirelei Popa.

Colectia a fost accesorizata cu bijuterii Rosato si incaltaminte si posete apartinind brandurilor Cavalli, GF Ferre si Veron Accesories. De altfel, toate VIP-urile prezente au imbracat creatiile designerului.

Rita Muresan, insotita de Gloria si Rebeca, a purtat o rochie eleganta, gri cu negru, iar fetitele sale erau foarte dulci in toaletele lor. Adina Buzatu si fiica ei, Sara, dar si fetele de la Heaven, au mai fost printre protagonistele serii.

Nico, alaturi de fiica sa, Alexandra, a avut emotii, dar s-a descurcat cu brio. Iubita lui Bogdan Stelea a organizat cea de-a doua editie a unei prezentari de moda, in scop caritabil, iar banii strinsi de pe urma licitarii rochiilor au fost redirectionati pentru a ajuta copiii saraci din Valea Popii, judetul Vaslui.

14.000 de euro au fost strinsi pentru copiii din Valea Popii

Suma strinsa a fost de 14.000 de euro, dar, din pacate, nu au existat foarte multi cumparatori, majoritatea vedetelor fiind nevoite sa-si achizitioneze singure rochiile pe care le-au purtat. Doar doi domni si Adriana, sotia lui Dan Petrescu, au scos bani din buzunar pentru a cumpara cite ceva si, astfel, sa ajute copiii saraci. Nevasta fotbalistului a dat 1.500 de euro pe rochia lui Nico, iar o doamna, aceeasi suma, pe geanta purtata de Ana Maria Prodan.

Cea mai scumpa toaleta s-a dovedit a fi cea purtata de Adina Buzatu, care s-a vindut cu 8.000 de euro, adjudecata de un domn cu nume arabesc, care a licitat, cot la cot, cu Adina. Insa, la un moment dat, vedeta a trebuit sa renunte, neavind destui bani ca sa-si cumpere toaleta mult visata. Pina la urma, generos, domnul i-a oferit rochia in dar. Adina de la Heaven a avut si ea noroc, un bun prieten de-al ei a dat 1.500 de euro pe rochia sa, iar blonda a platit 3.000 de euro si a achizitionat toaletele celor doua fete din trupa sa. Rita Muresan, vazind ca nimeni nu achizitioneaza rochia sa, ca sa evite o situatie penibila, a cumparat rochia pe care a purtat-o.

Adriana Bahmuteanu nu a mai urcat pe scena

Adriana Bahmuteanu trebuia sa prezinte si ea o toaleta, alaturi de mama sa, dar i-a iesit un herpes si nu a mai aparut pe podium. Amfitrioana serii a fost Mihaela Tatu, care s-a chinuit din rasputeri sa adune bani pentru copiii din Valea Popii. Din pacate, locul unde s-a desfasurat evenimentul, la Cabaret Disco Project, a fost total neprimitor, fiind mai frig decit afara, iar cei care au oferit locatia uitind sa fie niste gazde bune. Doar putini domni cu bani s-au prezentat la eveniment, iar cei care au fost s-au dovedit a fi foarte zgirciti si nedispusi sa faca gesturi marinimoase. Au venit, probabil, ca sa fie vazuti si filmati. Evenimentul organizat in scopuri caritabile a fost un fiasco, cel putin din punct de vedere al stringerii fondurilor, din cauza persoanelor care nu s-au indurat sa cumpere nicio toaleta, ci doar sa priveasca.

Mirela Popa nu se gindeste la nunta cu Stelea

Mirela Popa a promis ca nu se va opri aici si va organiza si urmatoarea editie, sperind ca atunci sa adune mai multi bani. Bogdan Stelea nu a fost prezent sa-si sustina iubita, a avut cantonament la Urziceni, dar a sunat-o si i-a urat succes, declarindu-i ca o iubeste. In ceea ce priveste o viitoare nunta cu Bogdan Stelea, Mirela a zis ca nu e deocamdata cazul si nici nu a vrut sa vorbeasca prea mult pe aceasta tema.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.