Vestea casatoriei capitanului nationalei Cristi Chivu cu prezentatoarea stirilor spor-tive ale Antenei 3, Adelina Elisei, i-a surprins pe multi dintre apropiatii celor doi, care s-au ingramadit sa le ureze “Casa de piatra”.

Desi Antena 1 anuntase cununia civila mult mai devreme, mai exact de Craciun sau in primavara, cel mai probabil, asa cum anunta site-ul oficial al jucatorului, Cristi si Adelina se vor casatori oficial in iulie 2008.

Cuplul nu a a avut timp sa discute inca despre detaliile legate de nunta, dar cu toate acestea se vehiculeaza ca cei doi ii vor avea ca nasi pe Giovanni Becali si sotia sa si ca vor face nunta la Palatul Parlamentului, pentru a putea primi peste 500 de invitati.

Toate aceste zvonuri au fost negate momentan de apropiati ai cuplului, care ne-au dezvaluit faptul ca Adelina si Cristi nu au discutat deocamdata aceste aspecte. De toate detaliile evenimentului se vor ocupa Adelina, Mariana si Diana Chivu, fotbalistul lui Inter fiind lasat de cele trei sa se concentreze pe fotbal.

in plus, este ca si stabilit ca dupa casatorie Adelina sa se mute in Italia, alaturi de Cristi. Altfel, apartamentul pe care internationalul roman l-a cumparat in urma cu cateva luni la Milano este gata, de amenajarea lui ocupandu-se capitanul nationalei impreuna cu logodnica sa.

Rita Muresan si-ar dori sa-i faca rochia de mireasa

“Am aflat din presa, ca Adelina si Cristi se vor casatori. Ma bucur foarte mult pentru ei. Sunt o pereche minunata, potrivita, stiu ca se iubesc mult si era de asteptat sa faca acest pas, cat de curand. imi doresc sa-i fac rochia de mireasa Adelinei, dar inca nu a apelat la mine. Nu cred ca ii sta capul la asta, momentan. Are timp. A aratat superb in acea prezentare si a dat valoare rochiei, pentru ca e frumoasa, fina, are un chip angelic. Eu pe Cristi il cunosc de multi ani, suntem prieteni, iar logodnica sa, desi o cunosc de putin timp, mi se pare o fata deosebit de modesta, cuminte, educata. Sunt sigura ca vor avea o nunta ca in povesti, si ca vor fi fericiti impreuna, asa cum merita”, a declarat creatoarea Rita Muresan.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.