Desi la acea vreme sustinea ca nu mai pune piciorul pe scena si ca s-a saturat de muzica, bruneta s-a razgindit si vrea o cariera solo.

Si pentru ca pauza si-a spus cuvintul in ceea ce priveste corzile ei vocale, Irina se pregateste de zor cu Crina Mardare pentru ca nu cumva sa aiba vreo scapare de voce, iar revenirea ei in muzica sa fie una stingace. In afara de proiectul muzical, coordonat de Laurentiu Duta, Irina a semnat si un contract cu postul Euforia TV pentru a modera emisiunea "Suvite fara fite". Cu toate ca formatul emisiunii nu ii pune in evidenta calitatile de lider, Irinei i-a placut ideea de a aparea pe sticla, mai ales ca jobul pe micul ecran nu ii da peste cap calatoriile in strainatate, alaturi de iubitul ei, Marius Vizer.

"Marius ma roaga sa merg cu el la competitii"

Irina Nicolae si Marius Vizer, presedintele Federatiei Internationale de Judo, traiesc de citiva ani o poveste de dragoste. Desi au existat tot felul de speculatii potrivit carora Irinei nu prea ii merge bine in viata privata, prezentatoarea TV le-a demontat, sustinind ca atit ea cit si Marius vor sa devina parinti. Mai mult, partenerul ei de viata o sprijina in toate proiectele profesionale: "Sintem impreuna de citiva ani si traim o poveste frumoasa. Nu ne gindim in acest moment la casatorie, iar copiii ii asteptam atunci cind Dumnezeu ne va binecuvinta cu ei. Sint fericita, ma simt iubita si protejata si ma bucur ca omul de acasa ma sustine in toate proiectele. De cele mai multe ori, chiar el ma indeamna sa incep altele noi" - ne-a spus Irina. Chiar daca viata alaturi de un sportiv presupune multe sacrificii, ea considera ca "nu am facut un compromis alegind sa traiesc linga un sportiv, am ales omul, nu meseria lui. Merg cu placere la competitii (nu ma obliga nimeni) pentru ca indragesc acest sport si, de multe ori, Marius este cel care ma roaga sa merg sa vizitez orasul respectiv sau sa fac altceva. In general, aleg sa vad competitia, e un spectacol pe care nu vreau sa-l ratez, mai ales la Paris sau la Moscova."

Isi mareste veniturile prin tranzactii la bursa

Calatoriile Irinei prin diverse colturi ale lumii i-au scos la iveala si pasiunea pentru fotografiat. Astfel ca fosta componenta A.S.I.A. a facut zeci de instantanee, pe care le va scoate pe piata, sub forma unei carti. "Ideea lansarii unei carti de fotografie s-a nascut din dorinta mea de a impartasi oamenilor emotiile si trairile mele. Am surprins tot ceea ce m-a miscat pe mine. Cartea cuprinde fotografii din majoritatea calatoriilor mele, dar si texte scrise de mine" - a declarat vedeta de la Euforia TV pentru 7 Plus. In ultimul timp, principalele preocupari ale Irinei sint legate de sporirea finantelor. Vedeta isi conserva banii in case si terenuri. "Nu vreau sa dau numarul proprietatilor mele. Nu sint atit de bogata pe cit isi inchipuie unii. Nu le vind, nu le inchiriez, ci doar le achizitionez." O alta modalitate de a face rapid bani o reprezinta bursa. Desi tranzactiile bursiere sint destul de riscante, Irina Nicolae este foarte activa pe piata bursiera. Vedeta investeste sume fabuloase in aceasta activitate, dar merge pe mina unui specialist in domeniu. "M-am lasat pe mina unui brocker, pe care mi l-a recomandat un bun prieten. Ii las libertatea de a face alegerile, cu conditia sa nu mergem la risc maxim. Este o metoda eficienta de a investi cistigurile pe care le detin" - ne-a marturisit Irina Nicolae.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.