Omul de afaceri si-a amenajat o casa cu rauri si cascade, cu piscina, crama si discoteca

Spune ca are tot ce ii trebuie unui om normal. Nici mai mult, nici mai putin. Vorbeste cu naturalete si oarecare detasare despre casa luxoasa, impodobita cu lucruri aduse din toate colturile lumii, despre sistemul de rauri si cascade ce-i tranziteaza curtea, despre salbaticia in care traiesc, pe mosia lui, liberi, de la ponei, iepurasi, pauni, cocosi de munte, pana la broscutele si serpii din lac. Nu astea i se par extraordinare, pentru ca nu e “un sentimental” care se ataseaza de lucruri. Oaspetii si oameni din jur sunt cei care ii aduc buna dispozitie lui Cristian tantareanu.

In opinia unuia dintre cei mai bogati romani, Cristian tantareanu, o casa nu trebuie sa fie mare, monstruoasa, ca un palat. “Cei care au bani pot sa isi faca locuinte luxoase, dar micute si cochete. in cele mari e greu de locuit pentru ca nu creeaza proprietarului un sentiment de intimitate si confort”, spune Tantareanu.

Casa sa, construita in stil mediteranean, are 550 mp si este inconjurata de o curte de 3 hectare. Are doua dormitoare, doua bai si doua dressinguri la etaj, un living, un birou, o sala de mese si o bucatarie dubla la parter, iar la subsol are garajul si crama. “in toata casa, dar mai mult in crama, am adunat obiecte de artizanat din toate colturile lumii, pe unde am calatorit.

Corali din Marea Rosie, tablouri din Cambodgia, calendare din Mexic, halbe de bere din Ucraina, mobilier din Thailanda si Vietnam. Numai anul acesta cred ca am fost in 13 tari. Ce este mai mic si se poate, aduc cu mine, in avion, restul, aduc pe comanda”, explica omul de afaceri.

Curtea este populata nu numai de animalutele care traiesc ca intr-o gradina zoologica, dar si de oameni. S-a mutat acolo in urma cu doi ani, impreuna cu cei doi baieti, carora le-a construit alaturi cate o mosie. O alta cladire este casa personalului, 15 persoane la numar, care se ocupa de curatenie, administratie si paza, iar o alta cladire din “complexul tantareanu” este discoteca.

“Vineri este ziua portilor deschise, cand imi trec pragul prieteni de familie, fosti colegi de scoala si incingem niste chefuri de toata frumusetea”. Ar fi si greu sa nu te distrezi, in conditiile in care localul are toate dotarile, de la bar, masute, jocuri de lumini, sala de pocker si de cinema, piscina afara si un ponton pe lac, cu loc de gratar.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.