Cu toate ca doresc sa-si intemeieze cat mai repede o familie, Julia, jumatatea trupei Sexxy, si iubitul acesteia, Bogdan, care este in acelasi timp si managerul fetelor, vor amana fericitul eveniment pana anul viitor. Motivul este programul foarte incarcat al artistei, care va lansa, alaturi de colega sa, Claudia, in cel mult o luna, un nou album. "Dupa lansare, urmeaza patru videoclipuri, concerte pe litoral, mai apoi concerte prin toata tara, si nu o sa avem deloc timp sa ne ocupam de nunta", ne-a declarat Bogdan. In ultimul numar al revistei Story este relatata o logodna, anul acesta, intre cei doi indragostiti, undeva pe Sena. Bogdan ne-a spus insa ca nu se va intampla anul acesta, dar se gandeste la Paris pentru ca este orasul sau preferat. Cat despre inelul pe care i-l va oferi logodnicei sale, nu stie inca ce sa aleaga, safir sau diamant?

Tinerii vor apela la serviciul unui consilier marital pentru nunta, considerand ca este prea complicat sa te ocupi singur de organizarea unui asemenea eveniment. Bogdan si Julia isi doresc foarte tare un copil.

El ne-a declarat ca "Ne dorim ca acest lucru sa se intample cat mai repede". Cu toate ca majoritatea barbatilor isi doresc ca primul copil sa fie baiat, Bogdan ne-a marturisit ca ar prefera sa fie fata: "Eu nu am avut deloc o viata usoara si, atunci cand spun ca-mi doresc o fata, gandesc prin prisma intamplarilor prin care am trecut".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.