Una dintre cele mai sexy blonde din Romania s-a facut fata de casa. Gina Pistol iubeste de doi ani acelasi barbat, isi administreaza propria firma de hostess, are un nou proiect la Prima TV si a lasat-o mai moale cu pictorialele nud, motivand ca e randul altor domnisoare sa-si arate nurii.

Pentru ca de-a lungul timpului i s-au atribuit o gramada de interventii chirurgicale de infrumusetare, Gina Pistol a tinut sa demonteze barfele din presa.

intr-un exces de sinceritate, fostul iepuras Playboy a marturisit la Antena 2 ca marirea buzelor este singura operatie estetica pe care a facut-o. “Am cele mai frumoase buze... facute”, a declarat Gina la emisiunea “Agentul VIP”, realizata de Cristian Brancu.

Nu vrea sa se mai dezbrace in reviste

Prezentatoarea emisiunii “santier in lucru”, care va debuta la Prima TV pe 2 octombrie, a vorbit putin si evaziv despre relatia pe care o are de doi ani cu Nicola, om de afaceri jumatate oltean, jumatate libanez.

“E un barbat intelept, matur, mult mai temperat decat mine. Nu cauta deloc publicitatea, nu-i place sa apara in presa si apreciez acest lucru. stie cum sa se comporte pentru a ma face sa-l iubesc in fiecare zi mai mult”, a mai spus Gina.

Desi e unul dintre cei mai apreciati “iepurasi” Playboy, blonda s-a hotarat sa nu se mai dezbrace in celebra revista pentru adulti, motivand ca “in afara de iubire, ce e prea mult strica”. “Las locul altor domnisoare frumoase din tara asta”, a anuntat vedeta in varsta de 26 de ani, nascuta in Teleorman, la Rosiorii de Vede.

"Imi place sa fac economii"

Gina Pistol spune ca nu este deloc o femeie care risipeste banii, preferand sa-si cumpere haine si genti de la firme care au preturi accesibile. “imi place sa fac economii. Mi se pare inutil sa arunc sute de euro pe imbracaminte, imi e rusine de mama”, a declarat Gina la Agentul VIP.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.