Cantareata americana Whitney Houston s-a internat din nou la dezintoxicare, pentru a doua oara in ultimul an, transmite BBC online. Reprezentanta solistei, Nancy Seltzer, a confirmat, miercuri, ca Houston, in varsta de 41 de ani, s-a internat la o institutie de dezintoxicare, fara a face alte precizari. Houston, care a lucrat la un nou album in ultima vreme, a mai fost internata la o clinica de profil timp de cinci zile, in martie 2004. In 2002, ea a recunoscut, intr-un interviu acordat ABC, ca a fost dependenta de droguri dar ca nu ar mai fi, datorita rugaciunilor si credintei. In 2000, cantareata a fost retinuta la aeroportul Keahole-Kona din Hawai, pentru ca asupra sa s-ar fi gasit marijuana. Totusi, acuzatiile impotriva ei au fost retrase.

Luna trecuta, Houston a fost internata la un spital din Paris, dupa ce i s-a facut rau in timpul unui zbor, aparent din cauza unei toxiinfectii alimentare. Cantareata a obtinut sase premii Grammy si a avut mai multe piese in fruntea clasamentelor, printre care "Saving All My Love For You", "One Moment In Time" si "I Will Always Love You". Totusi, in ultimii ani, viata ei particulara agitata i-a pus in umbra cariera.

Houston este casatorita din 1992 cu Bobby Brown si are cu acesta o fiica de 12 ani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.