Starurile Hollywood-ului sunt fie dependente de droguri sau bauturi alcoolice, fie de sex sau fel de fel de "jocuri riscante". Dar aceste "placeri" ale lor nu vor fi rasplatite decat cu o moarte timpurie.

"Celebritatile au prea multi bani si anturajuri proaste. Cu toate acestea, ele cred ca nu-si merita soarta si norocul si astfel ajung sa se autodistruga", marturiseste dr. Lilian Glass, autoarea unei carti pe aceasta tema.

LINDSAY LOHAN - (21 de ani)

Actrita a intrecut limita in noiembrie 2006, cand a golit un "cocktail" format din cocaina si alte droguri.
Din ianuarie si pana acum a fost internata de cateva ori la dezintoxicare, plus ca a trebuit sa stea si in refacere atunci cand a facut accident cu masina sa Mercedes.
Recent actrita a fost pozata in timp ce punea un cutit la gatul unei reporterite, care se pare ca a deranjat-o la o petrecere. Vedeta continua sa ia droguri chiar si in clinica de dezintoxicare.

VERDICT: Un an, atat mai are de trait Lindsay. Se pare ca actrita e o epava si este prima din lista vedetelor care vor muri timpuriu.

NICOLE RICHIE - (25 de ani)

Nicole a fost retinuta in 2001 pentru ca a condus sub influenta alcoolului.
Dupa ce fost din nou prinsa beata la volan, in decembrie 2006, vedeta a recunoscut ca luase stupefiante.
In februari a fost acuzata ca a condus sub influenta alcoolului, dar a pledat nevinovat. Recent Richie le-a spus prietenilor ca e insarcinata si s-a internat de urgenta intr-o clinica.

VERDICT: E a doua pe lista "mortii". Daca nu va fi o mama responsabila, va ajunge sa se infometeze pana implineste 27 de ani.

PARIS HILTON - (26 de ani), prea narcisista ca sa 'moara>>

Paris si-a savarsit pedeapsa pe care a primit-o in urma incalcarii restrictiilor eliberarii conditionate, cand s-a urcat la volan, desi avea permisul suspendat.
La 8 iunie, chiar daca a izbucnit in plans cand i-au fost puse catusele si in ciuda vaicarerilor din sala de judecata, Paris a fost condamnata fara a se mai tine cont de conditia ei.

VERDICT: Chiar daca a avut o viata in care drogurile, alcoolul, petrecerile prelungite si sexul ocazional n-au lipsit, Paris are toate sansele sa supravietuiasca pana la 90 de ani. De ce? E mult prea egoista ca sa moara.

WHITNEY HOUSTON - (44 de ani)

Cantareata a fost de mai multe ori la reabilitare pentru a invinge dependenta de alcool si droguri.
S-a internat la o clinica, dupa ce i-a marturisit mamei sale ca a folosit o combinatie de alcool metilic si cocaina.

VERDICT: Whitney s-a pus pe picioare dupa ce a renuntat la fostul sot, Bobby Brown. Dar drogurile si-au pus amprenta pe viata sa, de aceea va fi norocoasa sa traiasca dupa 60 de ani.

COURTNEY LOVE - (43 de ani)

Love s-a luptat cu dependenta de droguri si alcool inca din 1994.
In iunie 2005, vedeta a declarat ca participa la intalniri ale alcoolicilor anonimi.
In aprilie 2007, revista People a declarat ca actrita a slabit circa 23 de kg, in urma unui program intens de fitness.

VERDICT: Love inca nu s-a despartit de trecut, de aceea va ajunge sa traiasca doar pana la 60 de ani.

BRITNEY SPEARS - (25 de ani)

Cantareata a declarat pe web: "Recent am fost internata la reabilitare. Am fost la pamant in acea perioada".
Spears a marturisit ca a avut un soc dupa divortul de Kevin Federline: "Nici nu stiam la cine sa apelez. Am realizat cat de multa energie si dragoste am investit in relatia mea dupa ce s-a sfarsit. Marturisesc, eram pierduta".

VERDICT: Britney a reusit sa depaseasca momentele grele, care ar fi putut sa o bage in mormant. Daca sta departe de demonii trecutului va ajunge sa traiasca pana la adanci batraneti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.