Cristina Spatar, supranumita “Printesa R&B”, revine in muzica dupa o absenta de doi ani. Cintareata a renuntat la viata artistica si a plecat din tara la sfirsitul anului 2003, dupa ce s-a despartit de patronul clubului Dumars. In aceasta vacanta prelungita, ea s-a plimbat prin Europa si s-a relaxat.

Proaspat revenita in tara, Cristina Spatar a semnat un contract cu Lucian Mitrea, impresarul trupei Blondy. Ea colaboreaza cu Laurentiu Duta, care i-a compus deja o piesa. Cintareata deja preconizeaza lansarea primului videoclip, pentru luna mai, si a unui nou album la vara.

Cristina a declarat pentru "Evenimentul zilei" ca a avut foarte multe emotii in timpul emisiunii lui Catalin Maruta, "Tonomatul DP2", a carei invitata a fost ieri-dimineata. "E prima mea aparitie la o televiziune, dupa aproape doi ani", a spus ea. "Printesa R&B" a adaugat ca a plecat din tara pentru ca simtea nevoia unei pauze: "Relatia mea cu patronul de la Dumars (n.r. - rapperul Dumitru Marcel Sirbu) se incheiase. Eram dezamagita de ce se intimpla in jurul meu", a marturisit cintareata. Pauza a durat aproape doi ani, perioada in care a cutreierat Europa. Si-a petrecut majoritatea timpului in Italia, la sora ei care locuieste in Florenta, insa a stat si la Bruxelles, si la Paris.
"Am facut mult sport, m-am relaxat. Nu am cintat acolo", a mai spus Cristina. Artista are un nou iubit, care este om de afaceri. "Astept inelul de logodna", a declarat ea. "Printesa R&B", posesoarea unui automobil BMW X5, doreste sa-si cumpere un apartament in zona Hotelului Marriott. Pina atunci, va pleca din nou in Italia, la sora ei. "Ma duc la botezul Sofiei, cea de-a doua fetita a surorii mele", a precizat ea. Cind va reveni in Romania, urmeaza sa se interneze o saptamina la Spitalul Panduri, pentru un repaus total al corzilor vocale.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.