Miliardarul trateaza cu umor parodiile facute la adresa lui

Irinel si Monica Columbeanu au simtit pe propria piele avantajele, dar si dezavantajele celebritatii. indragit, dar si contestat in acelasi timp, cel mai monden cuplu din Romania a devenit tinta preferata a ironiilor in anecdote, cantece si reclame. in arhiva bancurilor, cei doi i-au devansat pe arhicunoscutii Ion si Maria.

O simpla cautare pe Google a numelui Columbeanu afiseaza 883.000 de rezultate, dovada clara a faptului ca miliardarul a pus monopol si pe Internet. Contrastul evident dintre el si sotia sa, Monica, e exploatat la maximum de umoristii autohtoni, de jurnalisti, dar si de mintile luminate din marketing si publicitate.

Asa s-a nascut si reclama la "French Toast", in urma careia miliardarul s-a ales doar cu un cos de cozonaci. Columbenii au intrat si in galeria bancurilor cu celebritati, alaturi de personaje savuroase ca Traian Basescu, Bin Laden, James Bond, Gigi Becali, George Bush si Nicolae Ceausescu. Anecdotele cu Iri si Moni, majoritatea fara perdea, le fac uitate pe cele cu Ion si Maria, personaje antologice ale bancurilor romanesti.

Iri spune ca are simtul umorului

Nici artistii din muzica autohtona nu au omis sa-l aiba in bataia pustii pe Irinel Columbeanu, cei mai inversunati fiind Puya si Parazitii. Miliardarul are insa simtul umorului, dar precizeaza ca prefera glumele facute cu mult har si nu pe cele vulgare. "Nu ma deranjeaza toate aceste parodii. stiu sa apreciez talentul celor care scriu texte comice, pentru ca este foarte greu sa stii sa faci umor de calitate. Dezaprob insa vulgaritatea", ne-a declarat Irinel Columbeanu.

Anecdota: Irinel la doctor

Columbeanu ii spune doctorului: "Nu m-am simtit niciodata atat de bine. Am o mireasa de 18 ani cu care voi avea un copil. Ce ziceti de asta?"
Doctorul ii raspunde: "Am un prieten vanator. Intr-o zi, cand se cam grabea, a luat umbrela in loc sa ia pusca. Cand a ajuns la locul de vanatoare, a vazut un iepure care statea langa un rau. Si-a ridicat umbrela, a facut 'bang-bang>> si iepurele a cazut mort. Ce zici de asta?"
Iri raspunde: "Eu zic ca altcineva a omorat iepurele"
Doctorul: "Exact!"

Melodie 'Iri la Maxim'

Irinel si Monica au fost surse de inspiratie si pentru redactorii revistei Maxim, care au compus o parodie la adresa celor doi.
"Nu vrem ca proastele la facultate
Vrem toate la Iri,/Iri are de toate
Vrem sa fim in reviste, vrem sa ne realizam
Luam si BAC-ul daca ne enervam.
Vrem si noi la Iri/Vrem si noi cu Iri
Iri vrem sa ne adore/Aproximativ majore
si nu tre' sa stim nimic/Tre' sa crestem doar un pic".

Nici Puya nu l-a iertat

Rapper-ul Puya a ironizat showbiz-ul autohton in piesa "Misca-te", lansata anul trecut, tinta preferata fiind omul de afaceri Irinel Columbeanu.
"Uita-te la Irinel/As vrea sa fiu ca el, batranel/in loc de viagra isi ia un model/" - suna versurile artistului, care a declarat insa ca nu are nimic cu omul de afaceri, ci amendeaza mai degraba obiceiurile fetelor din ziua de azi, care vor sa ajunga in patul miliardarilor din Romania.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.