Unul dintre cei mai rasfatati copii din Romania, micutul Albert Iovan, va avea parte de o petrecere inedita, in exoticul Dubai. Evenimentul va avea loc in octombrie, cand fiul Romanitei va implini un an si va fi nevoit sa suporte traditionalul ritual de taiere a motului.

Nascut pe 3 octombrie, chiar de ziua mamei sale, micutul Albert Iovan va bifa in toamna a doua vacanta in strainatate. Si nu oriunde, ci tocmai in insoritul Dubai, centrul financiar al Emiratelor Arabe Unite. Copilul Romanitei nu e strain de aceste locuri, pentru ca prima sa iesire in lume a avut loc in februarie, la varsta de patru luni, tot in Dubai. Sotii Iovan au petrecut la acea vreme o saptamana de vacanta alaturi de fiul lor, pe care au incercat sa-l obisnuiasca de mic cu escapade in locatii exclusiviste. Indragostiti de opulenta lume araba, Romanita si Adrian au planuit acolo o petrecere de pomina, care sa coincida cu taierea motului fiului lor.

Canicula de acum ii poate face rau

Evenimentul va avea loc insa abia in toamna, pentru ca temperatura ridicata de acum ii poate dauna copilului. "Va fi mai mult o reunire de familie, pentru ca taierea motului este o traditie care se impartaseste cu cei dragi. Si eu, si sotul meu suntem foarte legati de Emiratele Arabe si in special de Dubai, pentru ca este o lume a contrastelor, de-a dreptul fascinanta. Prima calatorie a lui Albert s-a petrecut acolo si ne dorim sa repete aventura in octombrie, cand va implini un an. Acum e imposibil sa calatorim, pentru ca Albert e prea mic ca sa suporte arsita din aceasta perioada", ne-a spus creatoarea de moda.

Albert are doua pasapoarte

Sotii Iovan s-au ingrijit din timp ca fiul lor sa poata iesi din tara, astfel ca, la numai doua luni de la nastere, cei doi au trecut datele micutului pe pasapoartele lor. In actele respective a fost aplicata si fotografia rasfatatului Albert, care poate calatori in voie, cu atat mai mult cu cat tatal sau este pilot de aeronave.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.