Monica si Irinel Columbeanu nu mai formeaza cuplul de indragostiti de acum un an. Conform apropiatilor celor doi, relatia dintre ei s-a racit treptat in ultima vreme, iar criza prin care trec s-a adancit si mai mult de cand pe lume a venit fetita lor, Irina. Cei doi isi vorbesc din ce in ce mai putin, iar iesirile prin cluburi s-au rarit substantial.

Ei se afla acum la Mamaia, impreuna cu fata lor, Irina. Atunci cand ies la plaja, Monica sta mai mult cu fetita si pare sa-l ignore pe Irinel. La fel s-a intamplat si sambata trecuta, in Club Office, unde sotii abia daca au schimbat cateva vorbe.

Mai mult, cu cateva saptamani inainte, la redeschiderea aceluiasi club, care, de altfel, apartine unui foarte bun prieten al lui Irinel, intre milionar si sotia lui a izbucnit scandalul. Conform revistei Star, Monica a preferat sa ramana acasa cu copilul, iar acest lucru l-a scos din sarite pe Irinel. Intre cei doi a urmat un schimb telefonic dur de replici, fapt care i-a cam stricat seara omului de afaceri. Acesta a stat apoi bosumflat si nu a mai vorbit cu nimeni.