Arsenie Todiras, fostul component al trupei O-Zone, a filmat primul sau videoclip ca artist solo. Melodia aleasa a fost "Love me, love me", compusa in limba engleza chiar de Arsenie, tot in stilul O-Zone. Ca locatiea s-a ales sediul Uniunii Scriitorilor, care a fost transformat intr-o ambasada a Rusiei. Impreuna cu alti 30 de figuranti, printre care si dansatori din Chisinau, Arsenie (21 de ani) a filmat o zi si o noapte.

Toata echipa cu care a colaborat a fost alcatuita aproape numai din profesionisti straini, in frunte cu un regizor german. Astfel, printre draperii de catifea rosie a inceput "povestea": un ospat stropit cu multa muzica si dans, ce s-a incheiat cu o petrecere in stil mare. Videoclipul va fi lansat pe 11 aprilie in Germania, iar mai apoi va fi promovat de o intreaga retea de case de productie europene cu care a colaborat si O-Zone.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.