Andreea Marin, Nicoleta Luciu si chiar Daciana Sarbu se lupta pentru suprematie in topul vedetelor cu cele mai frumoase picioare. Pentru a nu fi acuzati de subiectivism, i-am rugat pe unii dintre cei mai cunoscuti barbati din show-biz-ul autohton sa ne impartaseasca parerea lor despre gambele colegelor de breasla. Iata ce ne-au raspuns:

Dan Helciug:
"Pe locul I o clasez pe Daciana Sarbu - chiar daca nu-mi permit sa comentez. Apoi, pe locul doi, pe Roxana Ciuhulescu. Chiar are o pereche de picioare luuungi. Locul trei? Cred ca Monica Barladeanu, desi e micuta, iar pe locul patru, unul dintre picioarele Nicoletei Luciu. Si un alt picior, al Andreei Marin, pe locul cinci".

Catalin Botezatu:
"In opinia mea, pe locul intai este Catrinel Menghia, pentru ca are cele mai frumoase picioare de manechin. Apoi Andreea Raicu, pentru ca si-a pastrat picioarele de mers pe podium. Cristina Rus, care are o pereche de picioare foarte frumoase, pe locul trei. Pe locul patru o clasez pe Andreea Marin, pentru ca stie sa le puna in valoare. Si pe locul cinci cred ca ar trebui sa fie Oana Zavoranu, care este foarte sexy".

Gabriel Covesanu:
"Nu cred ca parerea mea este una avizata. Mai ales ca nu ma uit cu asa multa atentie la picioarele doamnelor. Asa ca pot spune ca Andreea Marin are cele mai frumoase picioare. Apoi imi plac cele ale Nicoletei Luciu, deci o clasez pe locul doi. Nici Cristina Rus nu se poate plange, chiar deloc; ea capata locul trei. Iar Andreea Banica are si ea niste gambe frumoase, asa ca o sa fie locul patru, iar locul cinci i-l acord Mihaelei Radulescu, care este frumoasa".

Dan Negru nu a vrut sa jigneasca pe nimeni, asa ca s-a eschivat, ca de obicei: Iubesc picioarele lui Olive, iubita lui Popeye Marinarul. Pe locul doi, pe ale printesei Pocahontas, iar pe locul trei o clasez pe mica sirena, dar inainte sa devina om".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.