Ana Maria Ferentz, una din vedetele-iepurasi Playboy, a aratat tot ce are ea mai bun in pictorialul nud pe care l-a realizat in revista pentru barbati.
Cu toate ca declara ca a fost o experienta minunata, artista nu are de gand sa o repete vreodata: "Atunci mi-a placut, insa acum ma aflu intr-o alta etapa din viata mea, in care lucrurile de genul asta nu se mai incadreaza. Vreau sa devin profesoara de muzica si mai ales imi doresc un copil cat de curand, asa ca nu pot sa mai pozez nud", a spus artista. Imediat ce va scapa de sesiune, Ana Maria spune ca va pleca in vacanta impreuna cu noul ei iubit:

"De cateva luni nu fac altceva decat sa invat pentru examene. Dar acum sunt pe ultima suta de metri. Pe urma o sa plec intr-o vacanta, asa, ca bosorogii, sa nu fac nimic. Voi pleca impreuna cu iubitul meu undeva pe o insula exotica, unde sa ma relaxez si mai ales sa ma bronzez", ne-a declarat cantareata, care vrea sa cucereasca titlul de cea mai bronzata vedeta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.