Irinel si Monica Columbeanu au asteptat, in zadar, timp de patru luni, sosirea la resedinta lor din Izvorani a celor doi servitori filipinezi. Pentru ca au fost declarati inapti de munca, din cauza unor probleme de sanatate, pe lista de asteptare a lui Irinel se afla o alta familie.

Desi Irinel isi permite, din punct de vedere financiar, sa-si satisfaca absolut orice moft, iata ca planurile lui de a angaja un cuplu de filipinezi pentru menajul resedintei de la Izvorani a fost dat peste cap. Cei doi soti care urmau sa devina angajatii familiei Columbeanu nu au reusit sa obtina viza, din cauza unor probleme de sanatate. "Eram foarte incantat de acest cuplu, pe care l-am ales dintre zeci de CV-uri si care a mai lucrat si pentru Ambasada Filipinelor din Singapore. imi pare rau ca s-a ivit aceasta situatie neplacuta", ne-a declarat Irinel.

Cum sotii Columbeanu sunt mari amatori de preparate asiatice, dar si pentru ca filipinezii reprezinta o mana de lucru ieftina, omul de afaceri a contactat o alta familie, in vederea angajarii. "Sper ca de data aceasta sa nu mai fie nici o problema. Din pacate, mai avem putin de asteptat, dar sunt nerabdator ca filipinezii sa ajunga, in sfarsit, la Izvorani", a adaugat Irinel Columbeanu.

Rolls de 600.000 euro

Columbeanu se afla deja pe lista de asteptare pentru cel mai nou model de Rolls Royce, lansat pe piata acum cateva luni. Este vorba de Rolls Phantom Coupe, care costa aproximativ 600.000 de euro si pe care miliardarul il va primi in luna decembrie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.