Botezul Irinei Columbeanu s-a terminat. Botezul Irinei Columbeanu continua.
Dupa ce simbata B1 TV a transmis, zi lumina, marea festivitate, luni seara, la "6! Vine presa", sub genericul "Botezul Irinei - Evenimentul monden al anului", avea loc despicarea firului in patru. Se vorbea despre toaletele Irinei, despre cit de printesa e ea si despre multe altele.

Problema e ca am impresia ca nu s-a terminat aici. Prevad, pentru miine, urmatorul program la B1 TV: de la 7 la 12 - matinal despre Irina (cu previziuni meteo si informatii despre starea aleilor de la Snagov, la ora la care printesa isi va face promenada), de la 12 la 15 - Reuniunea internationala a astrologilor si analiza comparativa a hartilor astrale ale printesei, de la 15 la 18 - emisiune de stil dedicata aceleiasi Irina Columbeanu (ce haine o avantajeaza, cum sa-si pastreze silueta, cum sa aiba un ten mereu proaspat), de la 18 la 20 - emisiune de gatit, care va reuni cei mai mari experti in retete de morcov pasat si de mar cu biscuiti, de la 20 la 24 - cele mai noi stiri despre Irina Columbeanu (la ce ore a facut pipi in ziua respectiva, de cite ori a regurgitat laptele, chestii d-astea de interes national) si, incepind cu miezul noptii - un episod special din reality show-ul "Interzis cu Laura Andresan".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.