Dupa ce a cumparat o sticla de vin, actrita s-a certat cu un agent de circulatie care i-a blocat accesul in zona in care locuieste. Apoi, de suparare, a parcat pe un trotuar, desi acolo trona un semn cu stationarea interzisa!

Desi nu recunoaste sub nici o forma ca ar avea o relatie cu Liviu (ex-L.A.), Ileana Lazariuc se grabea foarte tare intr-una dintre serile saptamanii trecute. Fosta iubita a lui Ion Ion Tiriac a fost surprinsa de paparazzi Umbra coborand din BMW-ul pe care il conduce, ca sa intre intr-o benzinarie de pe strada 13 Iunie.

Actrita nu poposise acolo pentru a-i face plinul bolidului, ci pentru a cumpara o sticla de vin. Dupa ce a achitat la casa licoarea lui Bachus, vedeta a iesit din magazin in pas alergator, semn evident ca se grabea. Daca tinem cont si de un alt indiciu, anume faptul ca pe langa sticla de vin rosu mai avea in mana si niste DVD-uri, putem spune ca se pregatea sa aiba parte de o seara placuta.

O cina romantica sau un pahar de vin in fata televizorului a fost cu siguranta una dintre variantele de program pe care si-l facuse in acea seara. Deductibil este ca nu televizorul o determina sa alerge spre casa, ci mai degraba nerabdarea de a se intalni cu persoana as- teptata. Nu am reusit sa aflam cu cine sau cum a petrecut in acea seara Ileana Lazariuc, din acelasi motiv pentru care vedeta si-a stricat o parte din buna dispozitie. Ajunsa in zona, a vazut cu surprindere ca nu mai putea sa intre cu masina pe strada unde locuia, pentru ca era blocata si pazita de un echipaj de politie.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.