La doi ani de la lansarea primului material, Nico revine in forta cu albumul "Asa cum vrei", cu o schimbare de sound si de imagine. Pentru promovarea noului album, Nico a apelat la o caciula gen "Anna Lesko" si la o pereche de ochelari gen Jennifer Lopez. Cat despre genul muzical abordat, Nico spune ca nu se desparte de R&B, dar vrea sa demonstreze ca vocea sa se poate "modela" pe o intreaga paleta de genuri muzicale. "Am trecut intr-o alta etapa a vietii mele profesionale... Se impune o schimbare, deoarece si stilul muzical abordant de mine a capatat noi valente. Nu mai am in repertoriu doar piese hip-hop si R&B. Am demonstrat ca pot sa interpretez la fel de bine si piese dance, pop, cu influente de jazz, ba chiar si club. Nu stiu insa daca este o schimbare radicala, caci baza a ramas aceeasi... Poate ca doar am evoluat, nesperat de mult si rapid", ne-a declarat Nico.

Printre pasiunile sale, in afara muzicii, se numara si teatrul. "Teatrul mai intai (si apoi muzica) a fost pasiunea mea de cand ma stiu. Cand sunt pe scena, parca acolo incepe adevarata mea viata. Nu interpretez doar anumite personaje, ci chiar incerc sa intru in pielea lor, cum se spune. La fel si in muzica. Nu doar cant, interpretez piese muzicale, ci imi las o bucatica din suflet in fiecare dintre acestea... Alte pasiuni nu am. Oricum, cred ca nici nu as mai avea timp pentru altceva", mai spune Nico. Spune ca este foarte norocoasa pentru ca sotul o sustine in tot ce face. Stie ce anume i se potriveste si el ii compune majoritatea pieselor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.