Aceste trei staruri fac parte dintre cei mai bogati britanici din showbiz in 2007, intr-un clasament intocmit de ziarul “Sunday Times”, potrivit Reuters.

In fruntea clasamentului oamenilor bogati, care au legatura cu showbizul se afla Clive Calder, un fost sef de casa de discuri, care a reprezentat artisti ca Britney Spears sau *N Sync si care are o avere estimata la 2,6 miliarde de dolari.

Locul doi, intre bogatii britanici din lumea artistica, e ocupat de compozitorul si impresarul Andrew Lloyd Webber, care are mai mult de 1,5 miliarde de dolari. Webber s-a clasat anul trecut pe locul trei, dupa McCartney, care a cazut acum un loc, de pe doi pe trei, cu 1,4 miliarde de dolari. Locurile patru si cinci sunt ocupate de Simon Fuller, creatorul emisiunilor "Pop Idol" si "American Idol", la egalitate cu producatorul teatral Cameron Mackintosh, fiecare cu cate 900 de milioane de dolari.

Madonna si sotul ei Guy Ritchie sunt pe pozitia a sasea cu 550 de milioane de dolari, urmati de Elton John, cu 500 de milioane de dolari si Mick Jagger de la The Rolling Stones, cu 430 de milioane de dolari. Intr-un total al averilor insumate de membrii unor trupe muzicale, Beatles conduce cu mai mult de doua miliarde de dolari, in timp ce veteranii de la Rolling Stones au peste 1,1 miliarde de dolari.

Pe locul trei se claseaza cei de la U2, cu aproape un miliard de dolari, potrivit "Sunday Times". Lista celor mai bogate persoane din Marea Britanie si Irlanda, publicata anual de ziar, va aparea pe piata pe 29 aprilie. Ea se bazeaza pe cumulul de bunuri (proprietati, terenuri sau alte bunuri, precum obiecte de arta sau procentele din companiile la care sunt actionari declarati), dar nu include conturile din banca. Paul McCartney ar putea pierde aproximativ 200 de milioane de dolari, dupa divortul de Heather Mills, ceea ce l-ar face pe muzician sa coboare foarte mult in topul milionarilor, intocmit anual de publicatia "Sunday Times".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.