Statutul de persoana publica nu inseamna neaparat avantaje pe toate planurile sau ingaduinta din partea autoritatilor in situatii neplacute. Dovada stau problemele cu politia cu care multe dintre vedetele de la noi s-au confruntat in ultima perioada.

Fotbalistul Ianis Zicu, cantareata Cream, Andreea Banica, Cheeky Girls, Catalin de la formatia Haiducii si Delia Matache, toti au avut de tras de pe urma greselilor facute la volan. Cea mai neplacuta experienta a fost cea a Deliei: desi sustine ca la volan e bruneta, politistii par convinsi ca e blonda in toata puterea cuvantului. Ei au surprins-o pe cantareata trecand pe rosu la un semafor din centrul capitalei. Pedepsita cu suspendarea permmisului, Delia a dat in judecata politia si l-a recuperat, insa pana atunci, a uitat sa-si reinnoiasca dovada, circuland cu ea expirata. Politia a fost din nou pe faza si i-a intocmit dosar penal pentru lipsa actului reactualizat.

Noul Cod Rutier a inceput sa faca victime inca din primele zile dupa ce a intrat in vigoare. Printre cei sanctionati de politie pentru greselile facute la volan au fost rapidistul Ianis Zicu, prins in timp ce trecea pe rosu, urmat imediat de Claudia Pavel, alias Cream, care a depasit o coloana de masini pentru a trece mai repede de un semafor. Ambii au avut permisul suspendat, recuperandu-l apoi, in urma contestatiilor facute. Recent, fetele de la Cheeky Girls, aflate pentru scurt timp in Romania, au fost amendate de politie pentru parcare intr-un loc interzis. La fel a patit si Catalin de la Haiducii, care a fost si el sanctionat cu amenda, tot pentru parcare ilegala. Cantareata Andreea Banica a ramas fara permis pentru o perioada de 90 de zile, dupa ce a fost surprinsa de radar pe un drum de provincie cu 160 km/ora. Pedeapsa i-a fost redusa apoi la o luna, artista putand sa si-l recupereze doar dupa sustinerea unui nou examen de teorie.

Aflata in drum spre o emisiune tv, Delia Matache s-a ales cu permisul suspendat, pentru ca politistii prezenti in sensul giratoriu din Piata Romana au sustinut ca blonda a trecut pe rosu. Revoltata de sanctiunea primita, Delia a dat in judecata politia si, cu ajutorul martorilor care asistasera la intamplare, a reusit sa castige procesul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.