Ceea ce parea o barfa mondena, apoi o gluma de 1 aprilie, s-a concretizat intr-o cununie-soc. Ion Ion tiriac chiar se insoara cu Maria Marinescu! Ieri, cei doi au facut o vizita la Primaria sectorului 1 pentru a-si depune actele.

De ceva timp, Maria Marinescu si Ion Ion sunt vazuti des impreuna, in ipostaze care-i tradeaza drept iubiti. Ultima data, acum o saptamana, au fost vazuti la o petrecere privata din clubul "Celia Bar", situat in centrul Capitalei. Ieri, insa, cei doi amorezi au pus la punct detaliile cununiei civile, extrem de apropiate.

In jurul pranzului, cuplul a mers la Primaria sectorului 1 unde si-a depus actele necesare casatoriei civile. Cununia anului ar urma sa fie miercuri, la ora 10.00, cu toate ca legea spune ca programarea unui astfel de eveniment se face cu 15 zile inainte. Dupa formalitatile de la oficiul starii civile, fosta iubita a lui Chivu a "fugit" la restaurantul "Casa de David", din zona Herastrau, unde s-a intalnit cu o prietena blonda.

Mai bine de o jumatate de ora, Maria i-a povestit acesteia, in masina, cum va deveni sotie de miliardar. Cand chelnerul de la restaurant i-a adus punga cu mancarea comandata, fetele s-au despartit, iar Maria a plecat in tromba, spre noua locuinta din cartierul Floreasca.

in tot acest timp, viitorul mire se pare ca era in biroul sau cu un avocat si stabilea posibilele "clauze" ale contractului prenuptial. Surse apropiate lui Ion Ion ne-au spus ca juniorul e, de cateva zile, intr-o stare euforica, iar tatal lui, plecat cu afaceri in strainatate, a aflat abia ieri ca urmeaza sa devina socru.

Ion Ion a avut iubiri statornice

Ion Ion tiriac este unul dintre cei mai disputati burlaci din Romania, averea tatalui sau, magnatul Ion tiriac, cel mai bogat om de afaceri roman, contribuind decisiv la charmul sau personal. Cu toate ca statutul i-ar fi permis, tiriac jr. nu s-a dovedit un aventurier sentimental, remarcandu-se mai degraba prin relatii amoroase statornice. Prima sa idila care a atras atentia publicului a fost cea cu Raluca Sandu, fiica presedintelui FRF, Mircea Sandu.

Dupa despartirea de fosta jucatoare de tenis, a urmat o relatie de sase ani cu Ileana Lazariuc, de care s-a despartit anul trecut. De atunci, fiul cel mare al lui Ion tiriac nu a mai avut nici o legatura serioasa, cu toate ca o parte a presei a speculat o logodna secreta cu Andreia de la "Trident".

Designerul a avut numai iubiti celebri

De cealalta parte a baricadei, Maria are si ea o colectie de iubiti celebri. Creatoarea a fost ani la randul iubita omului de afaceri Boby Paunescu, pe care l-a pierdut in favoarea Monicai Barladeanu.

In viata Mariei au aparut apoi Tudor Vasile, baiatul fostului premier al Romaniei, si fotbalistul Cristi Chivu, de care s-a despartit tocmai cand se intetisera zvonurile de nunta. Vedeta nu sta nici ea mai prejos la capitolul "pedigree", fiind fiica adoptiva a omului de afaceri Mihai Bujor Sion, nimeni altul decat cel considerat ca un fiu de fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.

tiriac jr. i-a facut cadou Mariei un Range Rover?

De cateva saptamani, Maria Marinescu se afiseaza la volanul unui Range Rover sport, nou-nout. Se pare ca bolidul, in valoare de aproximativ 80.000 de euro, este un cadou din partea viitorului ei sot, Ion Ion tiriac. Desi pretul automobilului este fabulos, pentru Maria nu poate fi decat o atentie, ea declarandu-se mare fan Aston Martin, o bijuterie pe patru roti care poate depasi lejer suma de 300.000 de euro.

Dupa ce a depus actele la Starea Civila de la Sectorul 1, Maria Marinescu s-a intalnit cu o prietena, si-a cumparat mancare de la un restaurant din Herastrau si apoi s-a dus in noua sa locuinta din cartierul Floreasca


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.