Singurul artist urban soul din Romania, Mihai Bita, cunoscut in muzica sub numele de Bitza, spune ca nu traieste din muzica, drept pentru care isi permite sa aiba personalitate si sa nu faca nici un fel de compromis. Rapperul, premiat de doua ori cu Discul de Aur pentru vanzari, a investit, recent, o suma fabuloasa intr-un club de fite din Cotroceni, cu 800 de locuri: 400.000 de euro pentru Session Club, care se va deschide pe 30 martie.
Cunoscut din colaborarile pe care le-a avut cu mai multi rapperi autohtoni, Bitza se declara, pana in acest moment, singurul artist urban soul de pe piata muzicala din Romania. Primul disc de aur l-a primit pentru albumul "Sinuciderea unui inger", care s-a vandut in 15.000 de exemplare, urmat apoi de un al doilea premiu pentru discul "Fapte bune", cumparat de peste 10.000 de oameni. Cum nu traieste din muzica, Bitzas-a orientat, in timp, spre domeniul afacerilor. Ultima dintre investitiile lui o reprezinta proiectul Session. In clubul situat in Complexul Comercial Cotroceni se pot strange pana la 800 de oameni pusi pe "Fapte bune", doar barul intinzan-du-se pe 35 de metri patrati, in timp ce DJ-ul are loc sa tot aleaga muzica buna pentru ca se poate lafai intr-un spatiu de 15 mp. Bitzaeste unic asociat in aceasta afacere, in care spune ca a investit banii lui, castigati din alte proiecte, cum ar fi, de exemplu, business-ul in domeniul amenajarilor interioare. Artistul a angajat, cum era de asteptat, o firma de paza si protectie.

Mizand pe calitate, Bitzasi-a achizitionat produse "creme de la creme" in domeniul sonorizarii: el a apelat la produsele firmei Tannoy, un fel de Ferrari al sunetului. Session devine astfel clubul cu cea mai tare sonorizare din Europa de Est. Pentru ca muzica sa nu sparga timpanele vreunui vecin mai sensibil de urechi, peretii clubului sunt lucrati la milimetru, in patru straturi, ei avand o grosime de 50 de centimetri. Clubul a costat 400.000 de euro, din care numai sunetul a costat 170.000.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.