In timp ce se filma o scena din telenovela "Vocea inimii" (Antena 1), in care personajul lui Ion Isaiu era luat la omor de niste mafioti, unul dintre actorii care interpretau rolurile agresorilor si-a luat misiunea mult prea in serios si l-a pocnit pe protagonist in asa hal, incit i-a fisurat o coasta! (Ne intrebam daca n-o fi fost unul dintre pacalitii de la "Noaptea erorilor"!) Desi ii scaparau ochii de durere, Isaiu a continuat sa filmeze scena urmatoare, in care trebuia sa joace o clocotitoare partida de amor cu Sidonia (Maria Dinulescu).

"Din cauza durerilor nu ma puteam misca aproape deloc, - povesteste Isaiu - dar am avut noroc cu partenera mea, care a preluat controlul si m-a protejat." Dupa terminarea scenei, actorul abia mai putea sa respire. O fi fost din cauza coastei betege? In orice caz, a fost dus la spital, unde i s-a pus un bandaj elastic pe care trebuie sa-l poarte doua saptamini. Diseara o sa vedem cum mai sta Isaiu cu sanatatea, dar, atentie, de azi, "Vocea inimii" se transmite de la ora 22.00, in urma insistentelor telespectatorilor.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.