De cativa ani, de cand s-a mutat in Bucuresti, Claudia alias Sexxy a locuit intr-o garsoniera destul de modesta din cartierul Vitan. Asa cum era de asteptat, Claudia trebuia sa faca o schimbare si din acest punct de vedere.
Astfel, economisind cat de mult a putut, cantareata a reusit sa puna ceva bani deoparte si isi va achizitiona in curand un apartament in valoare de aproximativ 70.000 de euro. Ea este extrem de incantata de schimbarea locuintei, dar are si o mica nemultumire: apartamentul in care se va muta se afla la ultimul etaj al blocului.

Anul acesta se anunta a fi un an al schimbarilor pentru Claudia. In afara de faptul ca isi schimba locuinta, ea urmeaza sa lanseze foarte curand si primul album din cariera sa solo. Desi lansarea era preconizata de acum cateva luni, evenimentul a fost amanat datorita faptului ca interpreta si-a dorit ca materialul sa fie unul cu adevarat profesionist si competitiv. Schimbarile continua si in ceee ce priveste look-ul Claudiei. Mai precis, ea s-a hotarat sa nu-si mai schimbe culoarea parului si sa ramana la nunata de brunet, iar, din punct de vedere vestimentar, va colabora cu un stilist. Iar cea mai indrazneata dorinta a Claudiei este relansarea sa ca femeie de afaceri, avand in acest sens un plan bine pus la punct.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.