Silviu si Adriana au botezat un baietel de patru luni

Abia intorsi din luna de miere petrecuta pe continentul nord-american, Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu s-au pus din nou pe nasit.

Nou intrat in familia finilor cuplului vesnic indragostit este un baietel ce are patru luni. Radu Vasile, copilul cu nume de premier, a fost botezat sambata la o biserica din Capitala. Micutul e cel de-al 70-lea fin al lui Prigoana care a promis ca vrea sa naseasca de sute de ori.
La ceremonia religioasa si-a facut aparitia mai intai Adriana care tocmai scapase din mainile coafezelor. Imbracata elegant, ca pentru un asemenea eveniment, vedeta tv a intrat in graba in biserica pentru a se asigura ca toate cele necesare crestinarii micutului sunt la indemana preotului.

La nici un minut, imbracat in costumul negru care l-a consacrat, Silviu Prigoana a coborat din autoturismul sau. Sugubat cum il stie lumea, afaceristul a spus, din mers, ca nu avea motiv sa bea un sprit si de aceea, ca sa nu rateze ziua, s-a gandit sa boteze. Apoi, s-a "lipit" de lumanarea de nas si si-a ocupat pozitia in fata altarului si a cristelnitei, cazanul in care urma sa fie botezat Radu Vasile.

Cum au ajuns sa fie nasi pentru a 70-a oara ne-a explicat chiar Silviu. "Colega noastra Lucica a ramas vaduva cand era gravida in cinci luni. Atunci i-am spus ca vom fi alaturi de ea si ii vom crestina copilul", a conchis afaceristul. La petrecerea de la Clubul Nastase din Capitala, Silviu si Adriana s-au batut cu frisca.

Silviu Prigoana si-a tinut o promisiune facuta in urma cu opt luni si l-a botezat pe bebelusul cu nume de premier: Radu Vasile

Cuplul vrea 500 de fini

Ajunsi la "borna 70", Silviu si Adriana promit ca vor face tot posibilul ca marea familie de fini botezati sau cununati de ei sa atinga uimitoarea cifra de 500. "La cei pe care i-am crestinat impreuna, ca sot si sotie, nu i-am socotit si pe cei pe care i-am botezat inainte de a fi un cuplu. Cred ca, cu "zestrea" fiecaruia, numarul finilor pe care ii avem este mai mare de 70", a spus Adriana. De cumparaturile pentru acest botez s-a ocupat vedeta tv, care a colindat prin magazine alaturi de Catalin Arabu si sotia sa, care si ei le sunt fini. Impreuna au ales jucarii, hainute si alte lucruri de care are nevoie un nou-nascut, toate in valoare de cateva mii de lei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.