Inca de la primele zile dupa nastere, mostenitoarea imperiului Columbeanu a fost coplesita cu diverse cadouri care mai de care mai costisitoare

Irinel a afirmat intr-o emisiune televizata ca este extrem de fericit ca el a fost cel care i-a oferit primul cadou, respectiv o pereche de cercei din aur cu diamante. Ulterior, micuta Irina a primit din partea bunicilor un apartament de peste 250.000 de euro, care trebuia de fapt, sa fie mostenirea lui Irinel, dupa cum a spus chiar el razand.

Acum cateva zile, Irina a primit de la niste parteneri de afaceri de-ai tatalui sau mai multe hainute si o pereche de pantofiori foarte frumosi, marca Gucci, care i-au placut foarte mult si Monicai. Irinel a afirmat chiar ca Monica este invidioasa si si-ar dori si ea o astfel de pereche, dar o masura mai mare, bineinteles. Micuta Columbeanu are deja atat de multe haine, incat, in viitorul apropiat, parintii sai vor trebui sa-i cumpere inca un dulap in care sa le tina.

In curand, se pare ca Irina va incepe sa castige proprii bani, pe care, evident, pana la varsta majoratului, ii va administra Irinel. Pe acesta il tenteaza din ce in ce mai mult ideea de a o transforma pe fata sa in vedeta (nu ca nu n-ar fi deja), respectiv in protagonista de spoturi publicitare. Cu toate acestea, atunci cand va creste, domnul Columbeanu intentioneaza sa o initieze pe Irina in tainele afacerilor, pentru a nu-si lasa averea pe mana strainilor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.