Dupa imensul scandal pe care l-au provocat anul trecut la selectia nationala pentru Eurovision, cand s-au prezentat cu o piesa jenanta, compusa de unul dintre membrii formatiei Modern Talking, anul acesta, fetele au incurcat organizatorii din cauza unor presupuse concerte pe care le sustin in Statele Unite.
Mai exact, gemenele nu au catadicsit sa se prezinte la sediul TVR pentru a filma videoclipul piesei cu care ele participa in concurs. Mai mult decat atat, la solicitarea lor, nestiindu-se cand vor reveni din turneu, s-a produs o modificare in listele celor doua semifinale. Astfel, New Effect si Moni-K au acceptat o rocada cu Indiggo, asa incat gemenele sa cante in a doua semifinala, iar nu in prima, cum fusese stabilit de comun acord cu organizatorii. si acesta, cu siguranta, nu este decat inceputul problemelor create de Mihaela si Gabriela Modorcea la editia din acest an a Eurovisionului.

La filmarile pentru videoclipuri, concurentii au avut o atitudine fair-play unii fata de altii. Marcel Pavel si Marius Moga s-au cunoscut personal abia sambata, la TVR. Desi adversari pe scena, cei doi s-au imbratisat ca doi vechi prieteni, urandu-si reciproc succes.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.