Cuplul Iovan trece momentan, printr-o perioada relativ linistita, avand in vedere ca in ultimul timp nu au mai dat nastere la nicio suspiciune in ceea ce priveste relatia lor.

Mai mult decat atat, ei si-au botezat copilul duminica, pe Albert, in cadrul unei ceremonii destul de restranse, cu putini invitati. Dorind ca evenimentul sa fie cat mai intim, s-a ajuns pana la a da lumea afara din biserica, avand in vedere ca a avut loc un botez "special".

Cu toate acestea, in pofida aparentelor conform carora familia Iovan si-a solutionat problemele din trecut, se pare ca Adrian s-a plans unor prieteni ca regreta despartirea de prima sa sotie, dupa cum informeaza revista "Star", citata de antena3.ro. Ceea ce nu ar fi total exclus, avand in vedere ca, inca de la casatorie, de acum trei ani, cuplul a trecut prin numeroase incercari si scandaluri publice, care, mai mult ca sigur ca le-a periclitat relatia.

Desi subiectul nu a fost foarte mediatizat, inainte sa o cunoasca pe Romanita, Adrian a avut o reltie conjugala de aproximativ 20 de ani. insa Iovan a luat hotararea sa se desparta in momentul in care a cunoscut-o accidental, pe creatoarea de moda. Din relatia anterioara, Adrian Iovan are o fata in va
rsta de 23 de ani, care a fost si ea prezenta la botezul fratelui ei vitreg.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.