In pofida varstei, Demi Moore continua sa aiba un corp de invidiat. Considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, Demi si-a pastrat silueta cu toate ca a nascut trei copii.
Potrivit site-ului actualite-de-star.com, actrita care a implinit, in noiembrie, 44 de ani, povesteste ca de-a lungul timpului a urmat mai multe diete stricte si a facut exercitii fizice pana la epuizare, si cu toate astea tot nu se simtea bine in pielea ei. Imaginea pe care o vedea, de fiecare data cand se privea in oglinda, nu prea o incanta. Moore povesteste ca intr-o buna zi s-a hotarat sa renunte la diete si la sportul dus pana la extrem si a inceput sa manance normal.

Evident, nu a intrerupt definitiv exercitiile sportive, dar le facea cu moderatie. Dupa o vreme, ea a constatat ca noul stil de viata i-a adus mai multe rezultate decat obtinuse pe parcursul anilor de sacrificii. Sigur ca, asemenea majoritatii vedetelor care se respcta, Demi a suportat, candva, mai multe interventii chirurgicale - pentru inlaturarea stratului de grasime de pe solduri, abdomen si posterior, ca si pentru marirea sanilor. Ce nu face o femeie pentru a fi sexy !
Pe numele ei adevarat Demetria Gene Guynes, actrita si producatoarea Demi Moore, care a jucat in peste 40 de pelicule, isi imparte viata cu actorul Ashton Kutcher, cu care este casatorita din 2005, si caruia ar dori sa-i faca un copil. Din mariajul cu actorul Bruce Willis, care a durat din 1987 pana in 2000, Demi are trei fiice - Rumer Glenn (19 ani), Scout LaRue (16 ani) si Tallulah Belle (13). Si pentru rolul de mama ai nevoie de talent!


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.