Cameron Diaz este foate afectata de despartirea de Justin Timberlake. Nu numai ca foarte multe persoane au spus ca la Gala "Globul de Aur" a fisat o imagine extrem de stearsa, dar ea a luat decizia radicala de a nu sta singura si de a se muta la parintii ei.
Deocamdata, lucrurile lui Cameron se afla inca in casa pe care o imparte cu Timberlake in Los Angeles. Actrita nu a mai dat insa pe-acolo inca dinainte de Craciun, cand cuplul a avut parte de o cearta pe cinste, izbucnita ca urmare a faptului ca cele doua vedete aveau planuri diferite privind modul in care sa petreaca sarbatorile. Un apropiat al actritei a declarat: "Despartirea de Justin este complet amiabila, astfel incat nu este nicio graba. Dar, cei doi nu mai doresc sa locuiasca in continuare in aceeasi casa. Cat isi cauta un loc al ei, Cameron vrea sa mearga acasa. Parintii ei locuiesc tot langa Los Angeles, in Long Beach. Acolo isi va muta ea lucrurile pana cand va decide ce va face mai departe", informeaza antena3.ro. Relatia dintre Justin si Cameron a fost considerata una dintre cele mai solide de la Hollywood. Cei doi s-au despartit, in mod surprizator, dupa patru ani de convietuire.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.