Dupa rateul inregistrat la selectia nationala de anul trecut, pentru finala Eurovisionului din 2007, Andra nu mai vrea sa riste si s-a "blindat" cu un nume greu la capitolul compozitie. Cantareata s-a inscris in concurs cu o piesa realizata de Marius Moga, pe care o va interpreta impreuna cu trupa "Simplu".

Considerata cea mai buna voce feminina din muzica actuala, Andra a digerat cu greu infrangerea de anul trecut de la etapa nationala a Eurovision-ului, cand s-a clasat doar a IV-a. Dornica sa-si ia revansa, vedeta s-a inscris si in 2007 in concurs, mizand de aceasta data nu doar pe talentul ei, ci si pe experienta compozitorului.

Iubita lui Catalin Maruta a acceptat oferta lui Marius Moga de a face echipa la aceasta competitie muzicala. "Marius mi-a facut propunerea la emisiunea "Dansez pentru tine", unde la un moment dat am facut pereche cu Smiley. Atunci s-a nascut ideea de a canta o piesa a lui la Eurovision. Eu am acceptat cu placere, mai ales ca mai lucrasem cu el. E vorba despre o piesa vesela, foarte ritmata si frumoasa, pe care o voi canta impreuna cu baietii de la "Simplu". Deocamdata nu pot sa dezvalui mai multe amanunte, intrucat nu sunt sigura ca am voie", ne-a declarat Andra. Cantareata a mai lucrat cu "micul Mozart", asa cum este supranumit Marius Moga, si la albumul ei, cat si la o piesa in memoria Laurei Stoica.

Inscrierile pentru Eurovision
Romania s-au incheiat, ieri, piesele urmand a fi jurizate intr-o prima etapa, cea de preselectie, pe data de 17 ianuarie. Potrivit primelor pronosticuri neoficiale, Andra si "Provincialii" sunt cotati drept favoriti ai acestei editii.

Blondy, de negasit pe lista polonezilor

La sfarsitul anului trecut, Andreea Banica, alias Blondy, anunta cu tam-tam ca nu va mai participa la Eurovision Romania, preferand sa se inscrie in competitia similara poloneza.

Motivand ca peste granite va avea parte de o jurizare mai corecta, cantareata a marturisit, in emisiunea "Tonomatul DP2", ca ii va concura pe artistii polonezi cu piesa "Rendez-vous". Curios, dupa Sarbatori, Andreea nu a mai pomenit nimic despre acest proiect si nici numele sau piesa ei nu s-au regasit pe lista finalistilor la Eurovision Polonia.

Mai mult, numele vedetei nu se afla nici macar pe lista celor cinci rezerve pentru concurs."Piesa Andreei nu a mai fost inscrisa din cauza unei greseli a casei de discuri, Cat Music", ne-a declarat impresarul trupei Blondy, Lucian Mitrea.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.