Cel mai "activ" impresar de fotbal al iernii a cazut "la mustata", la examenul de intrare la Academia de Politie

Ana Maria, fiica interpretei de muzica populara Ionela Prodan, are un trecut incredibil, dezvaluind recent cateva intamplari interesante. "Mama credea ca ma indrept spre arte. Am facut pian 15 ani, dar nu era ce-mi doream. La un sfarsit de an, cand nu stiam sa interpretez piesa de final, s-a prins si mama ca e ceva in neregula... Un moment greu a fost cand am ratat examenul la Academia de Politie, am picat prima sub linie. Am suspectat ca s-a petrecut ceva ciudat, pentru ca am facut lucruri bune", a povestit Ana Maria Prodan, marturisind ca acel aparent ghinion i-a influentat pozitiv viata.

Acum e impresar de fotbalisti, iar ultima perioada i-a adus patru transferuri importante, fiind "numarul unu" in domeniul sau, in aceasta iarna. Ana Maria a povestit ca pasiunea pentu fotbal a cuprins-o de mica: "Aveam mingea mereu langa mine. Jucam fotbal cu baietii. Pana in clasa a 8-a, adversarii nici nu stiau ca sunt fata! Eram baietoasa, tunsa scurt si nici vorba de sani. Jucam la bustul gol cu ei si nu era vreo problema. Inainte de clasa a 9-a, mama m-a dus la "Parhon", pentru ca aveam probleme cu cresterea. Am primit tratament si in cateva saptamani imi crescusera sanii, iar colegii, cand m-au vazut, au ramas fara replica. N-am mai putut sa intru in echipa lor".

"Isi plimba privirea de la fata la sani"

Ana Maria Prodan a povestit in editia de ieri a saptamanalului FANATIK, cel mai dificil moment al sau, ca impresar: "S-a intamplat la primul transfer realizat: Adi Iordache la Shinnik Iaroslav. Am intrat in biroul presedintelui, imbracata elegant si sexy. A ramas fara cuvinte. Ramasese cu privirea pe mine, o plimba de la fata la sani. Aveam impresia ca vorbesc singura. Erau acolo si alti oameni, si antrenorul secund. Nu auzise nimic din ce i-am prezentat, pentru ca la final, de fata cu toti, m-a intrebat la ce ora luam cina! "O luam, dar hai sa semnam actele de transfer". Le-a semnat imediat".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.