Ajuns la varsta de 40 de ani, Catalin Botezatu este unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania. Insa acest statut al sau se poate schimba in viitorul apropiat, avand in vedere ca de ceva vreme are o noua iubita.

Tocmai atunci cand nu mai spera sa se indragosteasca, iata ca soarele a rasarit si pe strada lui si a gasit pe cineva care i-a furat inima. "Sunt foarte fericit ca sunt din nou indragostit. Nu speram sa se mai intample acest lucru dupa dezamagirile pe care le-am suferit, dar iata ca Dumnezeu nu m-a uitat nici din punctul acesta de vedere", spune Catalin, pe un ton extrem de increzator.

Relatia este inca la inceput, astfel ca designer-ul nu a vrut sa dezvaluie foarte multe amanunte in legatura cu acest subiect. Totusi, cei doi si-au petrecut vacanta de Craciun impreuna si cu alti prieteni de-ai lui Catalin, la o cabana la Bran, iar Revelionul, in aceeasi "gasca" l-au petrecut in Bali. Catalin nu a ezitat sa-si exprime sentimentele, spunand ca este "cu adevarat fericit", dupa cum chiar el a afirmat. Dupa spusele sale, anul trecut a fost unul dintre cei mai buni din punct e vedere profesional de pana acum, iar noua relatie nu a facut decat sa-i intregeasca aceasta multumire sufleteasca.

Pentru anul 2007, designerul isi dorste cel mai mult sa fie implinit pe plan sentimental, avand in vedere ca in ultimii ani nu a fost atat de norocos din acest punct de vedere. Evident, el nu are de gand sa-si neglijeze cariera si pregateste o noua colectie cu care spera sa cucereasca alte si alte trofee nationale si internationale.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.