Actrita americana Cameron Diaz, vazuta in “Charlie”s Angels”, si iubitul sau, cantaretul Justin Timberlake, au anuntat joi ca s-au despartit, relateaza AFP.
"Am preferat intotdeauna sa nu vorbim despre relatia noastra, insa estimam ca acum este cazul, avand in vedere speculatiile si articolele inexacte din presa", au afirmat cele doua vedete intr-un comunicat comun. "Am pus capat relatiei noastre, de comun acord si ramanand prieteni, avand inca sentimente de dragoste si respect unul pentru celalalt", potrivit aceleiasi surse.

Cameron Diaz, 34 de ani, figureaza printre cele mai bine platite actrite de la Hollywood, cu un salariu care oscileaza intre 10 si 15 milioane de dolari pe film. Timberlake, care va implini 26 de ani la sfarsitul lunii, este un fost membru al formatiei "N Sync", pe care a parasit-o in 2002 pentru a incepe o cariera solo, vanzand 7 milioane de copii ale primului sau album, "Justified". Cei doi erau impreuna din 2003, potrivit presei mondene americane.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.