Fosta Miss Playboy si Miss Divizia Sexy (in 2005), actualmente studenta la Facultatea de Studii ale Integrarii U.E, blonda Andreea Spataru de la matinalul National TV, se gindeste tot mai serios ca, peste doi ani, atunci cind va absolvi studiile universitare, sa urmeze exemplul Oanei Zavoranu si sa intre in politica.

Desi deocamdata nu a ales vreun partid, Andreea - enervata de ipocrizia vedetelor autohtone - stie deja care va fi primul pas pe scena politica: "As incerca sa schimb mentalitatea politicienilor si felul lor de a fi". In ce sens? "Sa-i fac sa nu mai fie atit de lacomi si de avari", spune superba blonda.

Desi constienta ca se inhama la o treaba extrem de grea, blonda dotata de la "mama natura" cu un bust (natural 100%) extrem de generos, crede in sansa ei de a reforma clasa politica masculina, atita vreme cit "femeile frumoase au inceput sa se afirme si sa demonstreze ca nu sint numai frumoase, ci si inteligente si descurcarete". Si fiindca a inceput deja sa se familiarizeze cu mediul politic, Andreea si-a croit deja si un model de politician: liberal-democratul Cristian Boureanu, cu care ar vrea sa imparta banca din Parlament, deoarece il considera cel mai sexy politician.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.