Dupa ce s-a despartit de Peter Imre, pentru vedeta TVR, Diana Lascarescu, dragostea a fost la ea acasa. Jurnalista i-a daruit barbatului iubit un baietel, au facut botezul cu mare tam-tam, iar Sarbatorile si le-au petrecut la Poiana Brasov. Ca sa-i arate cit de mult o iubeste, Dan Sucu, patronul MobExpert, i-a oferit iubitei sale un al doilea inel, asa-zis de logodna, din aur alb cu briliante.

Cei doi indragostiti si-au reinnoit astfel juramintele, iar omul de afaceri vrea sa-si definitiveze situatia juridica cu fosta sotie si s-o ceara, in sfirsit, in casatorie, pe Diana. S-au intors in Bucuresti cu un elicopter, la sfirsitul saptaminii, iar aceasta aventura i-a placut foarte mult jurnalistei, care si-ar dori sa zboare cit mai des. Pentru vedeta, nasterea copilului Dan Matei si prezenta omului drag in viata sa o fac sa se simta implinita nu numai profesional, ci si personal. Stirista se gindeste sa revina pe micul ecran si chiar sa realizeze o emisiune proprie.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.