Claudia era sa ramana fara tinutele de scena chiar inainte de concertele de Revelion

Intr-un moment de neatentie, Claudia (Sexxy) putea avea probleme serioase in noaptea de Revelion. Convins ca au ajuns la destinatie, soferul cantaretei i-a descarcat bagajele si dupa indelungi tratative privind locul de cazare, a plecat fara sa le mai incarce. Gentile contineau tinutele de scena ale Claudiei si ale celor doua dansatoare pentru cele opt concerte ce urmau sa aiba loc in Bacau.
Prima cantare pe care trupa Sexxy a sustinut-o in noaptea dintre ani a avut loc la Tecuci. Imediat dupa concert, Claudia si cele doua dansatoare s-au schimbat in hainele de strada si si-au aruncat gentile in masina. Din cauza unei neintelegeri privind destinatia urmatoare, fetele au fost aproape de un "dezastru".

Convins ca au ajuns in locul stabilit in prealabil, soferul a descarcat bagajele si dupa ce a primit lamuririle solicitate, a uitat de existenta lor si a demarat catre hotel. Cand a deschis portbagajul insa a avut surpriza vietii sale. Era gol. Valizele cu tinutele de scena ale celor trei fete ramasesera in mijlocul strazii. Norocul lor a fost ca un grup de copii venit si el sa cante la spectacolul care a avut-o cap de afis pe Claudia a gasit gentile si a asteptat-o pe cantareata sa se intoarca dupa ele. Daca nu s-ar fi intamplat asa, singura sa sansa era sa cante in hainele de drum la toate cele opt concerte.

Fericita ca si-a recuperat tinutele de concert, Claudia nu a mai tinut cont de frigul de afara. Desi hainele nu erau foarte sumare, dansatoarele au avut ceva de comentat cand au privit termometrul insa au uitat de temperatura in momentul in care au inceput sa se miste pe scena. Cu toate ca ea a incasat mustruluielile celor doua fete, Claudia a fost singura care a ratat vacanta fiind tinutuita la pat de o raceala puternica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.