Senzatia pe plan muzical a anului 2007 va fi venirea in tara noastra a celebrei trupe "Rolling Stones".

Mick Jagger, legenda rock-ului mondial

Desi nu e confirmat programul formatiei la nivel de casa de discuri, sursele spun ca in primavara acestui an fanii romani ai lui Mick Jagger il vor vedea live pe unul dintre stadioanele din Capitala. Se pare ca spectacolul va fi gratuit, ca si cel sustinut in februarie 2006 pe plaja de la Copacabana din Rio de Janeiro, unde au fost aproape doua milioane de fani. Sursele noastre sustin ca sponsorizarea pentru acest concert va fi in mare parte asigurata de catre Vodafone.

Au patru decenii de muzica

"Rolling Stones" a fost deseori denumita ca fiind cea mai mare trupa de Rock&Roll din istorie. Trupa detine recordul pentru cele mai de succes doua turnee ale tuturor timpurilor. Aparitia pe scena a lui Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts si Ronny Wood e un spectacol ce te lasa cu gura cascata. Sunt de patru decenii pe piata muzicala iar media de varsta e de aproape 60 de ani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.