La "9595" am vazut un cuplu care urma sa se casatoreasca. Ea era imbracata in rochie de mireasa, el in trening si cu sapca. N-am prins povestea de la inceput, dar banuiesc ca ea ii facuse lui o surpriza, aparind la "9595" in rochie de mireasa. Apoi, in urma unei dezbateri intense, la care au participat un preot, un psiholog si doctorul Cristian Andrei, s-a decis ca e musai sa-si uneasca imediat destinele cei doi, in fata lui Dumnezeu.

Cum preotul era de fata si cum s-a gasit prin studio si o nasa-psiholoaga, care si-a chemat de urgenta nasul de-acasa, s-a purces rapid catre locul de cununie. S-a purces, in sensul ca tot alaiul de nunta, in frunte cu Cristian Andrei, a parasit platoul si a reaparut, citeva secunde mai tirziu, intr-o biserica. Ei, si acum intervine un detaliu interesant, anume ca doctorul Andrei a plecat spre biserica, dar de ajuns acolo n-a mai ajuns. Sa fi intervenit ceva pe parcurs sau pur si simplu a considerat ca treaba lui a luat sfirsit, o data cu incheierea evenimentelor din studio? In cazul in care asa au stat lucrurile, ma gindesc ca situatiile de genul asta s-ar putea rezolva printr-o renegociere a contractului cu Antena 1.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.