Dupa un mariaj nereusit, care nu a durat decat doi ani, si dupa mai multe lovituri pe plan sentimental, Daniela Györfi spune ca este, in sfarsit, fericita, pentru ca a gasit barbatul potrivit, care sa o iubeasca si care sa-i stea alaturi in orice moment: "Este un sprijin extraordinar, in primul rand moral si apoi material, pentru ca este mult mai usor cand amandoi trag in aceeasi directie".

Daniela l-a cunoscut pe cel care urmeaza sa-i devina sot la München, unde ea avea niste spectacole si formeaza un cuplu de mai bine de un an. Intre timp, George Tal, logodnicul ei, i-a devenit si impresar si au infiintat impreuna o casa de productie, care sa se ocupe de toate materialele discografice ale Danielei, fara a exclude insa parteneriate cu alte companii de gen: "Ne avantajeaza mai mult sa avem propria noastra afacere in acest domeniu, pentru ca astfel nu mai depind de hotararile altora. Eu decid ce fac cu cariera mea. Asta nu inseamna ca nu voi mai avea colaborari si cu alte case de discuri".

Fericirea Danielei pe plan amoros este insa umbrita de necazul pe care il are cu mama sa. In urma unui accident suferit acum 27 de ani, cand a cazut de pe scara si si-a fracturat coloana, mama cantaretei, Anica Györfi, traieste imobilizata la pat si singurul ajutor de care a avut parte a venit din partea fiicei sale, vesnic dispusa sa se sacrifice pentru binele mamei sale, fara a-si face insa din asta un titlu de glorie: "Fiecare cred ca ar face la fel pentru parinti", este de parere Daniela. Ea si-a ingrijit mama si a fost mereu alaturi de ea, in ciuda tuturor problemelor pe care cantareata le-a avut de-a lungul anilor, mai intai cu fostul sot, de care a divortat in 2000, urmate apoi de un scandal sexual in care a fost implicata. "Fara Dana as fi fost moarta. Ea a fost mama pentru mine, nu eu pentru ea", spune Anica Györfi, internata, zilele acestea, la o clinica din Capitala.