Anda Adam este unul dintre cei mai in voga artisti romani, la momentul actual. Succesul de care se bucura in prezent i se datoreaza lui Marius Moga, cel care i-a compus albumul "Confidential", respectiv hit-urile "Ce ti-as face", "Ajutor" si "Nai, nai", care au readus-o pe Anda pe primele locuri in topurile de specialitate.
Ca urmare a succesului pe care il are in Romania, Anda Adam urmeaza ca anul acesta sa se lanseze si in Franta. Momentan, un astfel de contract inca nu este semnat, insa reprezentantii casei sale de discuri duc tratative in acest sens. Cel mai probabil, Anda va incerca sa patrunda pe piata muzicala franceza cu piesa "Ce ti-as face", sau, mai bine zis, cu o varianta in limba franceza a acestei melodii. Singura problema este ca Anda nu cunoaste aceasta limba, astfel ca, este nevoita sa se apuce de meditatii.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.