Prezentatoarea ProMotor merge de patru ani la schi in aceeasi statiune montana din Alpii austrieci, marturisind ca prefera atmosfera festiva de acolo si calitatea serviciilor, incomparabila cu a celor romanesti: "Imi place si la noi, dar as alege oricand Austria, atunci cand vreau sa merg la schi si sa ma simt bine fara sa platesc un sac de bani". Roxana a petrecut Craciunul acasa, in familie, avandu-l alaturi si pe fratele ei, intors pentru perioada sarbatorilor din Italia. Vedeta a plecat apoi, impreuna cu iubitul si cu un grup de prieteni, sa petreaca Revelionul in Austria.

Anul acesta insa Roxana a fost urmarita de ghinion: n-a avut parte de ninsoare, zapada de pe partie fiind artificiala si, intr-una din zile, dupa cateva ture pe partie, s-a oprit sa se incalzeasca, lasandu-si schiurile in grija angajatorilor de la centrul de inchiriere: "Era frig si ne-am oprit sa bem un vin fiert. Imi lasasem schiurile jos, la centrul de inchiriere si, cand m-am intors sa le iau, nu mai erau! Nimeni nu stia nimic de ele. La inceput, am crezut ca cineva le-a confundat si le-a luat din greseala, dar, de fapt, au fost luate intentionat".

Roxana a fost cu atat mai dezamagita, cu cat abia le primise cadou, de Craciun, de la prietenul ei si nu apucase sa se bucure de ele decat pentru cateva zile: "Erau schiuri de performanta, de marca, mi le facuse cadou iubitul meu. M-am dat doar de cateva ori cu ele pana sa-mi fie furate". Desi nu a reusit sa-si mai recupereze cadoul, Roxana si-a revenit destul de repede dupa acest episod: "M-am intristat un pic, dar ce era sa mai fac? Mi-am inchiriat alte schiuri de la ei". Apoi, chiar in seara dinaintea plecarii, a inceput sa ninga, parca tocmai in ciuda Roxanei si a prietenilor ei, care nu avusesera parte decat de zapada falsa.