Ioana, singura in vila lui Bodo

Chiar daca au existat si voci care sustineau ca Ioana Basescu si Bodo se vor impaca in preajma Sarbatorilor de iarna, programul celor doi a fost atat de diferit incat a spulberat orice indoiala in privinta despartirii.

Apropiati ai cuplului prezidential ne-au marturisit ca in Ajun de Craciun cei doi au plecat de acasa in directii diferite. Ioana si-a vizitat parintii si sora, carora le-a facut cateva cadouri - unele practice, altele cu semnificatie sufleteasca. In acest timp, Bodo a fost singur la parintii lui, carora de asemenea le-a facut diferite surprize.

Solistul trupei Proconsul si-a vizitat apoi, tot singur, si nasii de cununie. Ziua de Craciun, spun prietenii, a fost una din cele mai urate sarbatori din viata cuplului. Chiar daca au stat in aceeasi casa, Ioana si Bodo au cautat sa se intalneasca mai rar, fiecare incercand sa stea cat mai mult in propriul dormitor.

Apoi a urmat Revelionul Integrarii din Piata Universitatii. A fost luata in discutie si atunci o posibila impacare a cuplului. Speculatiile au reaparut dupa ce fata presedintelui a fost vazuta in apropierea scenei (unde a cantat si formatia Proconsul) amplasata in fata Teatrului National, unde facea poze de zor. Numai ca Bodo si colegii de la Proconsul au incalzit atmosfera cu cele mai cunoscute melodii ale trupei in jurul orei 20.30, iar Ioana a ajuns la Universitate cu o ora inainte de intrarea in Noul An.

"Am fost in Piata si apoi acasa, la somn. Adevarat ca am facut si poze, dar majoritatea l-au avut ca tinta pe tata. Probabil ca si duminica, de ziua mea, o sa stau numai in pat. O sa-mi inchid si telefonul, sa am parte de odihna!", ne-a declarat Ioana Basescu. Ea nu a vrut sa comenteze "dezvaluirile" facute presei de asa-numitele surse din anturajul cuplului, care ii prevedeau un Craciun fericit la Paris, alaturi de sot.

Judecatorii au fixat urmatorul termen al divortului intentat de Ioana Basescu la sfarsitul acestei luni.

Bodo, ultima declaratie de dragoste

Pe Bodo nu l-am putut contacta ieri, dar nu putem ignora ultima sa declaratie de dragoste, facuta in exclusivitate pentru "Averea", la inceputul lunii decembrie: "Pe Ioana o iubesc enorm de mult, am s-o iubesc toata viata!".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.