De la "Povestiri adevarate" am aflat o chestie care pur si simplu m-a ravasit: "In Afganistan, frumoasele Bordo i-au facut pe militarii romani sa suspine dupa tara". Intr-adevar, in imaginile care au insotit aceasta stire-bomba, am vazut citiva militari cocotati pe scena pe care frumoasele se contorsionau lasciv. Erau transpirati, transfigurati, isi plimbau miinile pe trupurile frumoaselor de la Bordo, iar pe fete li se putea lejer citi emotia aceea speciala pe care ti-o da numai dorul de tara. Sau, hai, din cind in cind si cite-un numar de strip-tease patriotic sau cite un dans din buric, la bara tricolora.

Loredana si-a reluat emisiunea de pe Acasa TV. Sau nu si-a reluat nimic, ci doar o continua si mi-a scapat mie acest aspect, pentru o buna bucata de vreme. La ultima editie i-a avut ca invitati pe baietii de la Animal X. Care s-au inmultit, in sensul ca, pe linga Vierme, Sopirla si Hiena, au mai aparut in trupa un Tap, un Martian si un personaj care-si zice Tete.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.