Alina Diana Crisan s-a cadorisit de Sarbatori cu o masina in valoare de aproximativ 15.000 de euro. Blonda si-a achizitionat un Volkswagen Polo, in ciuda faptului ca anul 2006 a fost cel mai slab din istoria trupei atat in plan de imagine, cat mai ales din punct de vedere financiar.

Unul dintre paradoxurile showbiz-ului autohton este si acela ca unora dintre vedete pare sa le mearga mult mai bine, atunci cand nu fac nimic. In aceasta categorie, alaturi de fetele de la "Trident", care poarta pantofi "Prada" de multe sute de euro, desi vanzarile albumului lor sunt nesemnificative, daca nu inexistente, se inscrie si Alina de la A.S.I.A.. Blonda a devenit de curand mandra proprietara a unui automobil in valoare de 15.000 de euro, cu toate ca bilantul incasarilor pe 2006 ale formatiei nu este deloc imbucurator. La somajul tehnic al trupei de anul trecut s-a adaugat, se pare, si un rateu in afaceri, cantaretei neiesindu-i pasientele cu salonul de coafura in care si-a investit banii.

Pierderile financiare nu au descurajat-o insa pe actrita din "Fast Food", care nu s-a lasat pana nu s-a cadorisit cu un Volkswagen Polo Attractive de culoare albastra.
Un amanunt curios este ca vedeta a preferat sa-si achizitioneze masina din provincie. Desi avea la indemana reprezentantele din Capitala, vedeta si-a luat automobilul din Ramnicu Valcea. Potrivit unor surse neoficiale, Alina ar fi declarat ca si-a cumparat masina prin leasing pe firma ei, varianta care insa nu se prea sustine din cauza profitului mic obtinut in ultimul an.

Oricare ar fi fost procedura, cert este ca Alina are acum cea mai frumoasa masina dintre toate componentele trupei, care se rezuma sa imprumute masina mamei - cazul Soranei - sau conduc, mai modeste, un Matiz second-hand, precum Anca. Contactata telefonic, cantareata ne-a confirmat faptul ca si-a cumparat un Volkswagen Polo: "Da, este adevarat. Insa nu pot da prea multe detalii, pentru ca nu am acceptul managerilor mei". Conform surselor noastre, varianta ca Alina sa fi primit masina cadou de la iubitul ei, Alexandru Piturca, este improbabila, intrucat relatia lor nu s-a bazat niciodata pe cadouri scumpe.

Blonda si-a luat automobil economic

Modelul Volkswagen Attractive este varianta cu patru usi, dar si cu un pret pe masura. Automobilul in formula standard costa pana la 14.437 de euro, fara taxe. In acesti bani, vedeta a primit CD, aer conditionat si sistem ABS. Potrivit fisei tehnice a masinii, consumul de carburant nu sare de 6 litri la suta de kilometri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.