Trebuie sa recunosc ca nu mi-a fost usor sa deschid televizorul, miercuri, la ora 12, si sa dau peste Andreea Marin si ale ei „Surprize, surprize…“.
Noroc ca am reusit sa ma dumiresc repede ca era vorba despre o reluare si am scapat de spaima ca, in calitate de megacampioana a ratingului, Zina ar putea fi insarcinata de cei de la TVR sa ne intre, de-acum incolo, in case, in inimi si in UE, zilnic, si nu saptaminal. Ei, si, odata eliberata de aceasta angoasa, am putut sa ma concentrez si la altceva, respectiv la un caz de care doamna Banica jr. tocmai se ocupa, impreuna cu asistentul ei, Cove.

Era vorba despre o domnisoara, fosta gimnasta, care primise de la un admirator un certificat de proprietate al unui corp ceresc. N-am avut rabdare sa urmaresc cazul pina la capat, dar ceea ce am apucat sa vad imi da dreptul sa banuiesc ca, la "Surprize, surprize…", s-a inventat o noua metoda de a-i lasa cu gura cascata pe aceia dintre invitatii Andreei Marin care detin diverse proprietati. De exemplu, o si aud pe Zina gingurindu-i gimnastei de care va ziceam: "Vaaai, ai un corp ceresc, foarte frumos ca ai asa ceva, dar am o surpriza pentru tine: incepind din acest moment, nu mai ai nimic, fiindca l-a revendicat varul tau de-al 14-lea din Australia si noi l-am ajutat sa il cistige.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.