Pentru ca sotia lui, Monica, insarcinata in luna a noua, sa beneficieze, in caz de urgenta, de prim-ajutor, miliardarul Irinel Columbeanu a "inchiriat", in noaptea de Revelion, o masina a Salvarii pentru care a scos din buzunar 30.000.000 de lei vechi.

In noaptea de Revelion, Irinel a chemat o Salvare a Spitalului Saint Lucas, pentru ca Monica, aflata in luna a noua de sarcina, putea naste in orice clipa: "Am chemat Salvarea, pentru a sta mai linistiti, insa nici acum nu ne-am hotarat la ce spital va naste Monica".

Pentru mai multe informatii l-am contactat si pe medicul de pe ambulanta, care a facut, in noaptea dintre ani, garda la conacul de la Izvorani: "Sotia lui Columbeanu nu a avut nevoie de ingrijiri din partea noastra, am fost acolo mai degraba in scop profilactic.

Noi avem un contract special cu familia Columbeanu, un fel de abonament in care sunt incluse servicii variate. Monica se afla in luna a noua de sarcina, dar inca nu a avut contractiile specifice nasterii. Dupa parerea mea, nu va avea nevoie de cezariana". Daca e sa facem un total, avand in vedere ca stationarea Salvarii la domiciliu, pentru o ora, costa 300 RON (trei milioane de lei vechi), Columbeanu a scos din buzunar, pentru 10 ore de "paza", 3.000 RON.

Monica si Irinel Columbeanu s-au ingrijit de toate detaliile pentru ca, fetita lor, Irina, sa vina pe lume in cele mai bune conditii.

Viitorul tatic a investit bani grei in trusoul de printesa al micutei, ce ajunge la mii de euro, apoi s-a interesat de cele mai bune maternitati, nu de alta, dar o sotie de miliardar merita sa beneficieze de cea mai buna asistenta medicala. La un moment, Irinel anuntase ca Monica va naste la luxosul "Hospital Saint Lucas" din Bucuresti ori la o maternitate privata din Germania. Exista si varianta nasterii la domiciliu, la care insa au renuntat, la sugestia medicilor.

Salvarea care a stat la Izvorani de Revelion

Spitalul Saint Lucas din Bucuresti, luat in vizor de familia Columbeanu, este o unitate sanitara de lux, ce beneficiaza de 40 de rezerve de patru stele. La acest spital, care si-a deschis portile in iunie, au fost angajati profesori universitari, dar si sefi de sectie din cadrul spitalelor de stat. Pentru a va face o impresie, va spunem ca rezervele de lux au fost dotate cu termopane din mahon, tablouri si oglinzi incastrate si draperii din matase. Un abonament lunar depaseste 100 de euro pentru primii 1.500 de clienti. Serviciile Salvarii intra desigur in abonament.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.