Fericiti dupa ce Anul Nou i-a surprins brat la brat, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana isi fac planuri de viitor. Peste numai cateva zile, vedeta tv, omul de afaceri si cei doi fii ai sai, Honorius si Silvius, vor lua drumul Americii unde ii vor cununa pe finii lor, Oana Zavoranu si Pepe. Un singur sfat au sa le dea acestora: viata de cuplu a Adrianei si a lui Silviu sa fie trecuta la rubrica "Asa nu!".

Cand i-am "prins" la telefon, Adriana si Silviu stateau de vreo ora blocati in trafic, intr-o coloana de vreo 20 de kilometri, pe soseaua ce leaga Valea Prahovei de Capitala. Cuplul se intorcea de la Bran, acolo unde a petrecut, alaturi de copii, prieteni si asociati, Revelionul. Doar o gripa rebela i-a rapus cu o zi inainte de trecerea dintre ani. Asta nu i-a impiedicat insa sa se simta bine alaturi de cei peste 50 de invitati.

"Cu raceala asta, am avut destul de multa intimitate. Am stat amandoi in pat, cu termometrul la subrat, si am luat aspirine", ne-a povestit Prigoana. Singurul antidot care a doborat, cat de cat, raceala si i-a lasat sa se distreze a fost vinul fiert, pe care seara la culcare l-au sorbit stand in varful patului.

Asa cum au dat de inteles, in viata cuplului Prigoana-Bahmuteanu lucrurile au reintrat in normal. Cei doi vor nasi in America, la Little White Wedding Chapel, acelasi unde Silviu si Adriana si-au unit destinele, vor renunta sa mai stea in vila de protocol din Pipera si se vor muta in apartamentul comun din buricul Bucurestiului, in zona Kogalniceanu. Ceea ce este cel mai important pentru refacerea cuplului este ca, atunci cand va fi citat, Prigoana a promis ca se va duce la judecatorie si va rezolva rapid problema divortului. "Ca si atunci, la primul termen, o sa ma misc bine si la impacare. Tot in 60 de secunde voi reface casnicia. De teama ca Romania sa nu se scindeze in doua,ne-am impacat. Romanii ne voiau impreuna", a adaugat, in stilu-i caracteristic, afaceristul.

Oana tine mortis sa-i fie nasa Adriana

Telenovela Bahmuteanu-Prigoana a prins la romani. Unii si-au zis ca, de aceasta data, ruptura va fi definitiva, altii insa au mai dat o sansa casniciei. Pana la urma, povestea a avut un final fericit. De ce, ne explica chiar Prigoana.

"Ne-am sacrificat si pentru finii nostri, Pepe si Oana, carora vrem sa le oferim toata dragostea noastra nepretuita. Le dorim sa invete din exemplul nostru personal, pe care sa il aseze la capitolul "Asa nu!"".
"Oricum, fara copii si Adriana, mult iubita mea sotie, nu as fi plecat peste Ocean", a precizat Silviu Prigoana. Si nici Oana nu-si dorea alta nasa, a completat Adriana Bahmuteanu.